پایان نامه رشته علوم تربیتی

پایان نامه رشته علوم تربیتی

پایان نامه رشته علوم تربیتی

پایان نامه رشته علوم تربیتی

دانلود پایان نامه رشته علوم تربیتی

  • ۰
  • ۰
تعداد صفحات : 130 صفحه

فصل اول: مقدمه و کلیات

بخش اول: گوشت

بخش دوم: تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان

بخش سوم: سوسیس و کالباس – ویژگی ها و روش های آزمون

بخش چهارم: تاریخچة تأسیس و بهره برداری کارخانة فرآورده های گوشتی

بخش پنجم: آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاه ها و کارخانه های فرآورده های گوشتی

فصل دوم: خط تولید فرآورده های گوشتی

بخش اول: دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز

بخش دوم: مواد تشکیل دهنده اصلی فرآورده های گوشتی

بخش سوم: پروسه تولید

بخش چهارم: مراحل خط تولید کارخانه فرآورده های گوشتی

فصل سوم: آزمایشات شیمیایی و میکروبی

بخش اول: گوشت قرمز و فرآورده های آن – روش نمونه برداری

بخش دوم: آزمایش های شیمیایی

بخش سوم: آزمایش های میکروبی

فصل چهارم: نتیجه گیری – انتقادات و پیشنهادات

منابع

خرید و دانلود - 53000 تومان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی